وضعیت هوا – کابل


لیست پرواز ها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

درحال بارگذاری...

روزنامه های کابل

پروژهٔ مدیریت آب‌های سطحی در مسیر سرک بلاک ۵ احمدشاه بابا مینه جریان دارد


به‌منظور مدیریت مؤثر آب‌های سطحی و رفع مشکلات تخنیکی در مسیر سرک بلاک ۵ احمدشاه بابا مینه در مربوطات ناحیه دوازدهم، کار بازسازی یک آبرو از سوی ریاست کار، حفظ و مراقبت شاروالی کابل جریان دارد.
این آبرو به‌طول ۳۳ متر، عرض ۸۵ سانتی‌متر و عمق ۵۰ سانتی‌متر ساخته می‌شود. تطبیق این پروژه پس از شناسایی نقاط آسیب‌پذیر در مسیر سرک آغاز شده است تا از آب‌گرفتگی‌های مکرر جلوگیری گردد و جریان آب‌های سطحی به‌گونهٔ منظم به‌آبروهای اصلی هدایت شود.
قابل یادآوری است که ترمیم، حفظ و مراقبت سیستم دفع آب‌های سطحی ــ شامل ساخت و بازسازی منهول‌ها، برش سلب‌ها، نصب کالورت‌ها و اتصال جوی‌های موجود به‌کانال‌های اصلی و ارتباطی ــ از فعالیت‌های اساسی پروژهٔ مدیریت آب‌های سطحی شاروالی کابل به‌شمار می‌رود که در ساحات مختلف شهر به‌گونهٔ دوام‌دار ادامه دارد.