وضعیت هوا – کابل


لیست پرواز ها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 65.80 افغانی
1 یورو 75.40 افغانی
1 درهم 17.25 افغانی
1 تومان 0.00039 افغانی
1 کلدار 0.217 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه های کابل

کانکریت‌ریزی دِک‌سلب دوم (پوشش) زیرگذر چهارراهی بره‌کی تکمیل شد


بر اثر سعی و تلاش دوام‌دار ریاست کار، حفظ و مراقبت شاروالی کابل، کانکریت‌ریزی دِک‌سلب دوم (پوشش) بالای زیرگذر چهارراهی بره‌کی در سمت لیسهٔ نادریه با موفقیت تکمیل گردید.
پیش از این، کانکریت‌ریزی پوشش اولی زیرگذر در سمت چهارراهی ترافیک نیز تکمیل شده است. با سپری‌شدن زمان لازم برای استحکام این پوشش‌ها و آماده‌شدن آن‌ها جهت عبور و مرور وسایط، به‌زودی مرحلهٔ مهم کندن‌کاری و ساخت بخش مرکزی زیرگذر آغاز خواهد شد.
بر اساس معلومات تخنیکی، طول پوشش کانکریتی (دِک‌سلب) در سمت چهارراهی ترافیک ۴۸.۶۵ متر با عرض ۲۳ متر و در سمت لیسهٔ نادریه ۴۳ متر با عرض ۲۳ متر می‌باشد.
به گفتهٔ انجنیر عبیدالله “الهام” مدیر پروژه، هم‌زمان با پیشرفت سایر فعالیت‌ها، امورات کاری هر دو پل بالای زیر گذر به‌طور کامل به‌پایان رسیده است.
پروژهٔ ساخت راه زیرزمینی موتررو این چهارراهی، از سمت لیسهٔ نادریه تا چهارراهی ترافیک، به‌طول ۴۷۰ متر، عرض ۲۰ متر و عمق ۵.۵ متر، در دهم جوزای سال روان توسط ریاست کار، حفظ و مراقبت شاروالی کابل آغاز گردیده و تا اکنون به ۶۵ درصد پیشرفت کاری رسیده است.
همچنان به‌ادامهٔ کارهای باقی‌ماندهٔ این پروژه، عنقریب کار ساخت پل هوایی چهارراهی بره‌کی نیز آغاز خواهد شد. این پل از سمت چهارراهی دهن‌باغ تا چهارراهی پروان دوم امتداد داشته و با طول ۷۰۰ متر، عرض ۲۰ متر و ارتفاع ۵.۵ متر طراحی گردیده است.
این پروژه به‌عنوان یکی از طرح‌های مهم زیربنایی شهر کابل به‌حساب می‌آید که تکمیل‌شدن آن نقش مؤثری در کاهش ازدحام ترافیکی، تسهیل عبور و مرور وسایط و بهبود نظم شهری در این مسیر ایفا خواهد کرد.