
کارهای ساخت سرک جدید اتصالی از مسیر سرک کابل–جلالآباد تا پارکهای صنعتی و الی سرک کابل–پروان، در مربوطات نواحی نهم، هجدهم و نزدهم که چندی قبل از سوی شاروالی کابل آغاز شده بود، با پیشرفت منظم جریان دارد.
این سرک بهطول ۳٬۵۵۴ متر و عرض ۶۰ متر اعمار میگردد و شامل ساخت یک کانال آبگیر بهطول ۶۳۱ متر، آبروها، پیادهروها، گلدانهای وسطی، خطاندازی معیاری و نصب سیستم تنویر میباشد که قرار است طی ۱۳ ماه آینده تکمیل شود.
با بهرهبرداری از این پروژه، سهولتهای قابل ملاحظهای در رفتوآمد شهروندان نواحی یادشده فراهم گردیده و نقش مؤثری در تنظیم بهتر جریان ترافیک میان شرق و شمالشرق شهر کابل ایفا خواهد نمود.
همچنان این سرک در بهبود وضعیت اقتصادی، رشد فعالیتهای صنعتی و انکشاف ساحات مربوطه تأثیر مثبت و پایدار برجا خواهد گذاشت.
کار ساخت سرک جدید اتصالی میان سرک کابل–جلالآباد و سرک کابل–پروان ادامه دارد


