وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 64.33 افغانی
1 یورو 75.40 افغانی
1 درهم 17.25 افغانی
1 تومان 0.00039 افغانی
1 کلدار 0.217 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

کارهای مقدماتی ساخت و توسعهٔ سرک باغ قاضی آغاز شد


به‌منظور بهبود زیربناهای ترانسپورتی و ترافیکی در شهر، کارهای مقدماتی ساخت و توسعهٔ سرک باغ قاضی از منار نجات الی شفاخانهٔ ابن‌سینا در مربوطات ناحیهٔ اول، به‌ارزش۲۶۴ میلیونو ۹۸۱ هزارو ۱۲۰ افغانی از سوی شاروالی کابل آغاز گردید.
انجینر میرالرحمن “ناصری”، رئیس تنظیم برنامه‌ها و پروژه‌های شاروالی کابل گفت: «این سرک به‌منظور کاهش ازدحام ترافیکی و توسعهٔ زیربناهای ترانسپورتی به‌طول ۲۳۵۰ متر و عرض ۴۵ متر توسط ریاست زیر بناهای شهری شاروالی کابل طراحی شده است که پس از پاک‌سازی و برداشتن موانع، قرار است طی مدت ۱۰ ماه بر اساس معیارهای تخنیکی به‌گونهٔ اساسی تحت نظارت ریاست تنظیم برنامه‌ها و پروژه‌های شاروالی کابل ساخته شود.»
در این پروژه، اعمار آبروها، پیاده‌روها، گلدان‌ها، نصب سیستم تنویر و خط‌اندازی سرک نیز شامل می‌باشد.
وی همچنان از شهروندان محل خواست تا در روند تطبیق این پروژه با شاروالی کابل همکاری نمایند.
با تکمیل این سرک، سهولت‌های قابل ملاحظهٔ اجتماعی و ترانسپورتی برای مارکیت‌های تجارتی و سایر شهروندانی که از این مسیر رفت‌وآمد می‌کنند، فراهم خواهد شد.
همچنان در مسیر این سرک، ۲۸۱ ملکیت‌ تحت استملاک قرار گرفته که مطابق اصول و طرزالعمل، بدیل مناسب به‌مالکان آن‌ها پرداخت خواهد شد.