وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 63.80 افغانی
1 یورو 75.40 افغانی
1 درهم 17.25 افغانی
1 تومان 0.00039 افغانی
1 کلدار 0.217 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

نوید رفاه و سهولت برای شهروندان کابل

26 حوت 1404


شاروالی کابل به‌زودی کار ساخت و توسعهٔ سرک آسمایی را از چهارراهی سر زیرزمینی ساحهٔ ده‌افغانان (چهارراهی فرهنگ) الی سه‌راهی شاه دوشمشیره، واقع در ناحیهٔ دوم آغاز خواهد کرد.
شاروالی کابل از قبل به شهروندانِ مسیر این سرک اطلاع‌رسانی کرده است تا در پاک‌سازی آن و برداشتن موانع سرک همکاری نمایند.
ساخت این سرک، افزون بر ایجاد زمینهٔ رشد اقتصادی در نقاط مرکزی شهر، برای شهروندانی که از این مسیر رفت‌وآمد دارند نیز از اهمیت و ارزش ویژه برخوردار است.
در مسیر این سرک ۷۵ ملکیت تحت استملاک قرار گرفته است که مطابق قانون به مالکان آن‌ها بدیل مناسب پرداخت خواهد شد.
به اساس دیزاین ریاست زیربناهای شهری شاروالی کابل، سرک آسمایی به‌طول ۶۰۰ متر و عرض ۴۵ متر به‌گونهٔ معیاری طراحی گردیده است که کار عملی آن به‌زودی آغاز خواهد شد. قابل یادآوری است که دوکان‌داران و مالکان، جایدادها معاملات‌شان را تصفیه نمایند تا در آینده با مشکل مواجه نگردند.