وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 63.90 افغانی
1 یورو 74.40 افغانی
1 درهم 17.47 افغانی
1 تومان 0.35 افغانی
1 کلدار 0.223 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

کار ساختمان بخش اول سرک کابل–جلال‌آباد ادامه دارد


کار ساختمان بخش اول سرک کابل–جلال‌آباد از چهارراهی مکروریان تا ساحهٔ پکتیاکوت به‌طول ۹۳۹۷ متر و عرض ۶۰ متر ادامه داشته و قرار است حدود ۳ کیلومتر این سرک در آینده نزدیک آمادهٔ قیرریزی گردد.
همچنان، کارهای مقدماتی بخش دوم این سرک از ساحهٔ پکتیاکوت الی تنگی غارو به‌طول ۱۰٬۲۹۳ متر و عرض ۶۰ متر نیز از سوی شاروالی کابل آغاز گردیده است.
شاروالی کابل با درک اهمیت حیاتی این مسیر در کاهش ازدحام ترافیکی و توسعهٔ اقتصادی شهر، توانایی‌ها و امکانات خویش را برای تکمیل هرچه زودتر این پروژه‌ها به‌کار گرفته است.
این سرک شامل اعمار آب‌روها، پیاده‌روها، گلدان‌ها، سیستم تنویر، نصب علائم ترافیکی و خط‌اندازی جاده می‌باشد. با تکمیل آن، علاوه بر ایجاد تسهیلات در دهلیز اقتصادی زون شرق کابل، به زیبایی شهر کابل نیز افزوده خواهد شد.