وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 63.90 افغانی
1 یورو 74.40 افغانی
1 درهم 17.47 افغانی
1 تومان 0.35 افغانی
1 کلدار 0.223 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

کانکریت‌ریزی یک سرک فرعی در ساحه مکروریان چهارم آغاز شد


کار کانکریت‌ریزی یک سرک فرعی در ساحهٔ مکروریان چهارم، مربوط گذر ۲۱ ناحیه نهم، از سوی شاروالی کابل با همکاری دفتر پروژهٔ سازمان ملل متحد آغاز شد؛ پروژه‌ای که هدف آن بهبود دسترسی و کاهش مشکلات ترانسپورتی ساکنان این منطقه عنوان می‌شود.
این سرک به‌طول ۶۹۵ متر و عرض ۶ تا ۸.۵ متر طراحی شده و شامل اعمار آب‌روها، گلدان‌ها و سنگ‌فرش پیاده‌روها نیز می‌باشد. مسئولان می‌گویند که کار این پروژه به‌گونهٔ معیاری و اساسی پیش رفته و قرار است در مدت یک ماه آینده تکمیل گردد.
مولوی عبدالغفور «غفوری» معاون ناحیه نهم شاروالی کابل، با اشاره به مشکلات گذشتهٔ باشندگان این ساحه گفت: «خامه بودن سرک، رفت‌وآمد مردم را با دشواری‌های جدی مواجه ساخته بود و به‌دنبال پیشنهاد ناحیه، این پروژه در اولویت کاری قرار گرفت.»
به‌گفتهٔ وی، با تکمیل این سرک علاوه بر رفع مشکلات شهری و ترانسپورتی، فرصت‌های کاری نیز برای شماری از باشندگان محل فراهم شده است؛ اقدامی که می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها نیز نقش اساسی داشته باشد.