وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 63.90 افغانی
1 یورو 74.40 افغانی
1 درهم 17.47 افغانی
1 تومان 0.35 افغانی
1 کلدار 0.223 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

کار ساختمان سرک اتصالی احمدشاه بابا مینه–بگرامی با سرعت جریان دارد


کار احداث سرک جدید اتصالی از بلاک دوم احمدشاه بابا مینه تا سرک بگرامی، در مربوطات ناحیه دوازدهم، از سوی شاروالی کابل با سرعت مطلوب جریان داشته و تلاش می‌شود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.
این سرک به‌طول ۱.۵ کیلومتر و عرض ۲۰ متر طراحی شده و شامل اعمار آب‌روها، پیاده‌روها، گلدان‌های وسط جاده، خط ویژه بایسکل‌رانی و خط‌اندازی ترافیکی می‌باشد.
با تکمیل این پروژه، یک مسیر مهم و بدیل برای رفت‌وآمد شهروندان فراهم شده و از حجم ترافیک در چهارراهی ملالی (بت‌خاک) به‌گونهٔ قابل ملاحظه کاسته خواهد شد. همچنان، دسترسی باشندگان احمدشاه بابا مینه به سرک بگرامی و سایر نقاط شهر تسهیل می‌گردد.
به‌منظور تضمین کیفیت و رعایت معیارهای تخنیکی، انجینران ریاست تنظیم برنامه‌ها و پروژه‌های شاروالی کابل به‌گونهٔ دوام‌دار از مراحل مختلف تطبیق این پروژه نظارت فنی و تخنیکی انجام می‌دهند.
شاروالی کابل تطبیق پروژه‌های زیربنایی را بخشی از برنامه‌های اساسی توسعهٔ شهری دانسته و تلاش دارد با ایجاد شبکه‌های معیاری سرک، سهولت‌های بیشتر ترانسپورتی و رفاهی را برای شهروندان فراهم سازد.