وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 63.90 افغانی
1 یورو 74.40 افغانی
1 درهم 17.47 افغانی
1 تومان 0.35 افغانی
1 کلدار 0.223 افغانی
1 هندی 0.74 افغانی

روزنامه‌های کابل

قیرریزی لایهٔ دوم بخش اول سرک کابل–لوگر آغاز شد


کار قیرریزی لایهٔ دوم حدود ۴ کیلومتر از خطوط اصلی بخش اول سرک کابل–لوگر، پس از تکمیل مراحل تخنیکی، انجام آزمایش‌های لابراتواری مواد ساختمانی و با رعایت معیارهای فنی آغاز شده است.
این پروژه با سرعت و مطابق پلان کاری به پیش می‌رود و تلاش‌ها بر آن است تا این مسیر مهم ترانزیتی در سال روان تکمیل شده و به روی ترافیک بازگشایی گردد.
انجنیر شبیراحمد «شیرزاد» مدیر پروژه، گفت: «عملیات قیرریزی با رعایت تمامی معیارهای فنی و تخنیکی و پس از انجام آزمایش‌های لابراتواری مواد ساختمانی اجرا می‌شود تا کیفیت، استحکام و دوام پروژه به‌گونهٔ مطلوب تضمین شود.»
وی افزود: تاکنون حدود ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه بزرگ سرک‌سازی تکمیل شده و بخش‌های باقی‌مانده نیز پس از تکمیل زیرساخت‌ها و بدنهٔ خاکی، تحت پوشش قیرریزی قرار خواهد گرفت.
سرک کابل–لوگر از ساحهٔ منار نجات تا چرخ‌آب به‌طول ۷ کیلومتر و عرض ۶۰ متر طراحی شده است. این پروژه علاوه بر ساخت سرک، شامل اعمار یک کانال، پلچک‌ها، آب‌روها، پیاده‌روها، گلدان‌های کنار سرک، سیستم تنویر و خط‌اندازی جاده نیز می‌باشد.
سرک کابل–لوگر از جمله پروژه‌های مهم زیربنایی در زون جنوب شهر کابل به‌شمار می‌رود که با تکمیل آن، زیرساخت‌های شهری بهبود یافته، رفت‌وآمد شهروندان تسهیل شده و زمینهٔ رشد، توسعهٔ اقتصادی و ارتقای خدمات شهری در این منطقه بیش از پیش فراهم خواهد شد.