وضعیت هوا – کابل


لیست پروازها

اوقات شرعی کابل

درحال بارگذاری...

نرخ اسعار امروز

1 دالر 66.12 افغانی
1 یورو 74.51 افغانی
1 درهم 17.47 افغانی
1 تومان 0.0009 افغانی
1 کلدار 0.2328 افغانی
1 هندی 0.75 افغانی

روزنامه‌های کابل

بخش اول سرک کابل–لوگر به ۵۵ درصد پیشرفت رسید


کار ساخت بخش اول سرک کابل–لوگر، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های زیربنایی شاروالی کابل، با سرعت مطلوب ادامه داشته و تاکنون به ۵۵ درصد پیشرفت کاری رسیده است. این پروژه مطابق برنامه در سال روان تکمیل شده و پس از بهره‌برداری، تحول چشم‌گیری در شبکهٔ حمل و نقل زون جنوب شهر کابل ایجاد خواهد کرد.
در حال حاضر، کارهای زیرساختی و آماده‌سازی بدنهٔ خاکی بخش‌های باقی‌مانده با جدیت جریان دارد تا زمینه برای قیرریزی مراحل بعدی فراهم شود.
هم‌زمان تیم‌های فنی تلاش دارند تا روند اجرای پروژه را با رعایت معیارهای تخنیکی و کیفیت لازم پیش ببرند.
بخش نخست این سرک از ساحه منار نجات تا چرخ‌آب به‌طول ۷ کیلومتر و عرض ۶۰ متر طراحی شده است.
این پروژه شامل اعمار کانال، پلچک‌ها، آب‌روها، پیاده‌روها، گلدان‌های کنار سرک، سیستم روشنایی و خط‌اندازی جاده نیز می‌باشد.
سرک کابل–لوگر از پروژه‌های راهبردی شاروالی کابل به‌شمار می‌رود که با تکمیل آن، سهولت چشم‌گیری در رفت‌وآمد شهروندان، بهبود زیرساخت‌های شهری و رونق فعالیت‌های اقتصادی در زون جنوب شهر به وجود خواهد آمد.
در همین حال، شاروالی کابل با درک اهمیت این مسیر، کار ساخت بخش دوم این پروژه را نیز از ساحه چرخ‌آب تا سنگ‌نوشته آغاز کرده است تا این دهلیز مهم حمل و نقل هرچه زودتر به‌گونهٔ معیاری ساخته شده و در خدمت شهروندان قرار گیرد.